Zavoláme vám zpět

Informace o zpracování osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Odesláním formuláře či kontaktováním uděluji v souladu se zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění souhlas, aby společnost Glorion, s.r.o., podnikající pod obchodní značkou RE/MAX Glorion, zpracovávala a archivovala mé osobní údaje a souhlasím, že mnou odeslané osobní údaje budou zpracovány za účelem zpětného kontaktování, vytvoření obchodní nabídky a následného kontaktu.

Souhlas uděluji společnosti Glorion, s.r.o., IČ: 264 11 661 se sídlem Krymská 1056/5,  Karlovy Vary, jež je zapsaná v obchodním rejstříku vedeného Městským soudem v Plzni oddíl C, vložka 18524, zaměstnancům této společnosti, fyzickým osobám podnikatelům, kteří podnikají pod obchodní značkou RE/MAX či doporučeným dodavatelům společnosti Glorion, s.r.o., se kterými společnost Glorion, s.r.o. spolupracuje za účelem splnění požadavků, kvůli kterým vás kontaktuji. Např. hypotéční makléřka za účelem zajištění financování koupě nemovitosti, fotograf za účelem vyfotografování nabízené nemovitosti, kameraman za účelem natočení promo videa nabízené nemovitosti, odhadce za účelem zpracování odhadu nemovitosti, účetní za účelem zpracování daňového přiznání k dani z nabytí nemovitosti či dani z nemovitosti eventuálně další dodavatelé, jejichž služby mám zájem využít.

Technický způsob zpracování dat

Vaše osobní údaje odeslané prostřednictvím kontaktního formuláře jsou uložené v CRM systému Business Booster, který je provozovaný společností Expanzia s.r.o., IČ: 24760111.

Tento souhlas je udělen pro všechny údaje uvedené ve formuláři, a to na dobu neurčitou. Udělení souhlasu je dobrovolné a jsem informován, že svůj souhlas mohu kdykoli odvolat, žádat o vysvětlení, doplnění, opravu, a to prostřednictvím následujícího formuláře.

Jméno a příjmení *

Křestní jméno

Příjmení

Váš email *

Váš telefon *

Zpráva *

Vyberte váš požadavek *

  • Odvolávám souhlas se zpracováním osobních údajů.
  • Žádám o vysvětlení.
  • Žádám o doplnění či opravu.

Odeslat



2 Varianta

Informace o zpracování osobních údajů

Správce a účely zpracování:

Vaše údaje, které jste uvedl/a ve shora umístěném formuláři (dále jen „Osobní údaje“),

zpracovává obchodní společnost Glorion s.r.o., vlastník licence RE/MAX Glorion, IČ: 26411661, se sídlem Krymská 1056/5, 360 01 Karlovy Vary, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni, oddíl C, vložka 18524, kontaktní údaje: glorion@re-max.cz, za účelem vyřízení Vaší nabídky nebo poptávky prodeje či pronájmu nemovitosti, nebo pokud se ucházíte o práci.

Glorion s.r.o. bude dále Osobní údaje zpracovávat za účelem přímého marketingu, včetně zasílání obchodních sdělení elektronickými prostředky (e-mailem, SMS) týkajících se nabídkyobdobných služeb, ledaže zasílání obchodních sdělení předem odmítnete.

V případě, že jste udělil/a souhlas se zasíláním obchodních sdělení může Vám Glorion s.r.o. zasílat jakákoliv obchodní sdělení.

Právní základ:

Glorion s.r.o. bude Osobní údaje zpracovávat na základě Vaší žádosti uvedené v on-line formuláři jako nezbytné opatření před případným uzavřením smlouvy.

Glorion s.r.o. bude dále Osobní údaje zpracovávat pro účely přímého marketingu na základě oprávněného zájmu správce, pokud nevznesete námitku proti zpracování.

Glorion s.r.o. může zpracovávat Vaše elektronické kontaktní údaje (e-mail, telefonní nebo mobilní číslo) také na základě souhlasu (pokud bude udělen), který může být kdykoli odvolán dopisem, e-mailem nebo telefonicky. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost předchozího zpracování.

Poskytnutí Osobních údajů je zcela dobrovolné. Vyznačené Osobní údaje jsou však

nezbytné pro vyřízení Vaší poptávky.

Příjemci:

Za účelem vyřízení Vaší poptávky po koupi či pronájmu nemovitosti předá Glorion s.r.o.  Osobní údaje příslušnému makléři RE/MAX Glorion, ktevý Vás přímo osloví s nabídkou nemovitostí.

Doba uchování:

Pokud odmítnete zasílání jakýchkoli obchodních sdělení, Glorion s.r.o. Osobní údaje vymaže po předání Vašeho požadavku vedení kanceláře /makléři.

Jinak budou Osobní údaje zpracovávány po dobu neurčitou, dokud nevznesete námitku proti zpracování za účelem přímého marketingu nebo neodvoláte Váš souhlas se zasíláním obchodních sdělení.

Práva subjektu údajů:

Máte právo na přístup k Osobním údajům a právo na jejich přenositelnost k jinému správci.

Dále máte právo na opravu Osobních údajů nebo výmaz (pokud uplyne účel jejich

zpracování, bude vznesena námitka proti zpracování, nebo odvolán Váš souhlas), popřípadě

na omezení zpracování.

PROTI ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČELY PŘÍMÉHO MARKETINGU

MŮŽETE KDYKOLI VZNÉST NÁMITKU A OSOBNÍ ÚDAJE BUDOU VYMAZÁNY.

Veškeré své žádosti podávejte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.

Dále máte právo kdykoli se obrátit se svým podnětem nebo stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).


Zpětné volání