Re/Max Glorion > Aktuality a články > Články o realitách > Odborné tipy pro inspekci nemovitostí: Váš konečný kontrolní seznam

Odborné tipy pro inspekci nemovitostí: Váš konečný kontrolní seznam

Sdílet tento příspěvek

Uvažujete o pronájmu nebo koupi nemovitosti? Ať už se rozhodnete jakkoli, důkladná prohlídka nemovitosti je nutností.

Zde je několik klíčových faktorů, které je třeba při prohlídce nemovitostí s vaším agentem zvážit:

  • Lokace: Zvažte okolí a blízkost občanské vybavenosti, škol a práce.
  • Stav nemovitosti: Zkontrolujte, zda nemovitost nevykazuje známky poškození nebo havarijního stavu, včetně prasklin, zatékání, plísní nebo škůdců.
  • Dispozice: Ujistěte se, že dispozice odpovídá vašim potřebám, včetně počtu místností a přirozeného světla.
  • Konstrukční celistvost: Zkontrolujte, zda stěny, střecha a základy nejsou viditelně poškozeny nebo zda nevykazují známky opotřebení.
  • Spotřebiče a systémy: Zkontrolujte, zda jsou spotřebiče a systémy, včetně HVAC, vodovodních a elektrických, v dobrém stavu.

Při zvažování, zda si nemovitost pronajmout, nebo koupit, zvažte faktory, jako je vaše finanční situace, dlouhodobé cíle a životní styl. Koupě nemovitosti může přinést dlouhodobé finanční výhody, zatímco pronájem může poskytnout větší flexibilitu a menší odpovědnost.

Ať už se rozhodnete jakkoli, náš konečný kontrolní Tahák na Prohlidku vám pomůže učinit informované rozhodnutí o vaší investici.

Při prohlídce nemovitosti nepřehlédněte jediný detail. Stáhněte si nyní náš ultimátní kontrolní Checklist, který vám zajistí informované rozhodnutí o investici do nemovitosti.

STAHNOUT

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Nová pobočka Re/Max Glorion v Sokolově

Tento měsíc naše společnost oslavila otevření nové kanceláře Re/Max Glorion v Sokolově

21. listopadu 2022
1 minuta čtení

Zahájení předprodeje nových bytů v Karlových Varech

Tuhnice bytový dům – nadstandardní kvalita v každém metru. Moderní bydlení v Karlových Varech

31. ledna 2023
1 minuta čtení

Z Kyjeva do Prahy můžete letět za 47 EURO

Od září 2021 nabízí nízkonákladový dopravce SkyUp přímý let z kyjevského letiště do Prahy za pouhých 47 eur, tedy za cenu jednosměrné cesty. Státní letecká služba Ukrajiny udělila dopravci požadované povolení koncem května loňského roku. Podle ní měly lety mezi českou a ukrajinskou metropolí začít 23. září. Dne 27. května byla vydána příslušná práva umožňující společnosti SkyUp létat čtyřikrát týdně. Nízkonákladový dopravce přidělil lety na druhý, čtvrtý a sedmý den v týdnu.

2. října 2022
2 minuty čtení

Makléř měsíce – Říjen

Gratulujeme makléři Jaroslava Smolná Štorkánová k dosažení nejlepších výsledků v říjnu.

21. listopadu 2022
1 minuta čtení

Kapr na Vánoce – dlouholetá česká tradice

Vánoční kapr je jedním z tradičních symbolů vánočních svátků. Již v předvánočním čase jsou v ulicích všech českých měst k vidění velké kádě s rybami. Tradiční štědrovečerní večeře se skládá z rybí polévky a smaženého kapra s bramborovým salátem (obdoba Oliviera).

2. října 2022
2 minuty čtení

Analýza cen nemovitostí 2021-2022

Český trh s nemovitostmi zaznamenal v posledních letech dynamický nárůst cen, a to jak u pronájmu, tak u koupě/prodejů, ale náklady na pořízení bydlení se vyplatily.

30. listopadu 2022
3 minuty čtení
View all