Re/Max Glorion > Aktuality a články > Novinky společnosti > RE/MAX Glorion spolupracuje s fotbalovým klubem Slavia na podpoře místní komunity a sportu

RE/MAX Glorion spolupracuje s fotbalovým klubem Slavia na podpoře místní komunity a sportu

Sdílet tento příspěvek

Ve společnosti RE/MAX Glorion věříme v sílu sportu, který spojuje lidi a podporuje přátelské vztahy. Naše partnerství s fotbalovým klubem Slavia odráží náš závazek podporovat místní sport a propagovat aktivní a zdravý životní styl.

Vyzýváme všechny obyvatele Karlových Varů, aby přišli podpořit fotbalový klub Slavia návštěvou jeho zápasů. Elektrizující atmosféra, vzrušení ze hry a vášeň hráčů se jistě postarají o nezapomenutelný zážitek.

Ale to není všechno! Ve společnosti RE/MAX Glorion také podporujeme naši komunitu, aby se zapojila do sportu tím, že si zahraje fotbal. Je to skvělý způsob, jak zůstat aktivní, budovat týmové dovednosti a bavit se. Tak si zašněrujte kopačky a vyrazte na hřiště!

Jsme hrdí na to, že jsme spojeni s fotbalovým klubem Slavia a podporujeme místní komunitu a sportovce. Připojte se k nám a oslavte toto partnerství a podpořte sport v Karlových Varech. Pojďme společně fandit našemu místnímu týmu a zároveň zůstat aktivní a užít si krásnou fotbalovou hru!

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Inflace v České republice nadále roste

Inflace v České republice nadále roste a její skok je nejrychlejší za posledních 13 let.Podle Českého statistického úřadu dosáhla inflace v září 4,1 %, což je nejvyšší hodnota od listopadu 2008.

2. října 2022
2 minuty čtení

O české nemovitosti je stále velký zájem

O bydlení v České republice je bez ohledu na pandemii a karanténní omezení stále zájem.Češi nyní aktivně investují do nemovitostí, kupují byty ve městě i mimo něj, rekreační domy, chaty a chalupy v horských oblastech. Co se týče bytů v horách, poptávka je dána touhou po kvalitním rekreačním bydlení. Nárůst poptávky se nemohl neprojevit na cenách bytů, které okamžitě vzrostly. Ceny bytů a starších domů rostly v průměru poměrně stabilně o 11-13 % v tříměsíčních intervalech.

2. října 2022
3 minuty čtení

Realitní horoskop na rok 2022

Co očekávat od roku 2022? Na co si dát pozor a jakým otázkám byste měli věnovat čas?Podělíme se s vámi o předpovědi pro jednotlivá znamení souhvězdí.

2. října 2022
4 minuty čtení

Makléř měsíce – Říjen

Gratulujeme makléři Jaroslava Smolná Štorkánová k dosažení nejlepších výsledků v říjnu.

21. listopadu 2022
1 minuta čtení

Z Kyjeva do Prahy můžete letět za 47 EURO

Od září 2021 nabízí nízkonákladový dopravce SkyUp přímý let z kyjevského letiště do Prahy za pouhých 47 eur, tedy za cenu jednosměrné cesty. Státní letecká služba Ukrajiny udělila dopravci požadované povolení koncem května loňského roku. Podle ní měly lety mezi českou a ukrajinskou metropolí začít 23. září. Dne 27. května byla vydána příslušná práva umožňující společnosti SkyUp létat čtyřikrát týdně. Nízkonákladový dopravce přidělil lety na druhý, čtvrtý a sedmý den v týdnu.

2. října 2022
2 minuty čtení

Účty za služby: jak ušetřit v České republice?

Topná sezóna je energeticky nejnáročnějším obdobím roku. I v době normálního míru dostávali čeští občané několikatisícové složenky za nezaplacené účty za komunální služby. Co tedy můžeme očekávat nyní, kdy růst cen plynu a elektřiny láme historické rekordy, a jak nezkrachovat na platbách? Pojďme to zjistit. Aktuální situace s účty za veřejné služby v České republice […]

2. října 2022
4 minuty čtení
View all