Re/Max Glorion > Aktuality a články > Články o realitách > Realitní horoskop na rok 2022

Realitní horoskop na rok 2022

Sdílet tento příspěvek

Beran

Beran v roce Tygra bude díky podpoře rodiny a přátel poměrně úspěšný. Je to skvělá doba pro budování osobních úspor a investic, které vám v blízké budoucnosti umožní pořídit si nový byt a možná i dostatek peněz na novostavbu v Praze.

 

Taurus

Štěstí neopustí Býka bez ohledu na to, v jakém oboru pracuje. Hlavní je být přátelský k ostatním znamením a lví podíl času věnovat rodině a domovu. Rekonstrukce bytu se do této zábavy skvěle hodí, protože znalí lidé ujišťují, že lehký chaos v roce tygra bude v pořádku.

 

Gemini

Celý rok bude pro Blížence mimořádně úspěšný v milostných záležitostech a šance najít skutečnou „spřízněnou duši“ je velmi reálná. Za touto šancí se můžete vypravit i na druhý konec světa – tedy do České republiky, protože ani tam není romantika cizí a byty k pronájmu vám otevřou své dveře.

 

Rak

Iniciativa je samozřejmě trestná, ale ne v případě Raka – jejich motto v roce 2022 zní „Jen vpřed!“. Čekají na ně velkolepé a ambiciózní úspěchy, ale jde o to, aby se správně rozhodovali a pečovali o své zdraví. Výlet k léčivým pramenům bude to pravé, takže je čas najít si na tu dobu útulný byt!

 

Lev

Pro bojovné Lvy v roce Tygra je čas na kompromis. To je pro něj skutečný výkon, takže není na škodu se vzpamatovat a naučit se meditovat v klidu útulného bytu. Výborné sebeovládání pomůže vyřešit všechny konflikty bez potyček.

 

Panna

V novém roce budou pro Panny hlavním tématem peníze. Neztrácejte však hlavu ve snaze získat opovrženíhodný kov, i když možnosti jsou závratné. Nevzdávejte se svých pocitů, výlet s rodinou a dovolená v pětihvězdičkovém hotelu nebo drahém pronajatém bytě v Karlových Varech vše pěkně vyváží.

Váhy

Plánování a promyšlená kalkulace zajistí Vahám plný úspěch v podnikání; doporučuje se koupě domu s cílem generovat pasivní příjem. Pokud jde o lásku, je důležité vypnout hlavu, zapnout city, připravit hodnotný dárek, uspořádat doma večeři při svíčkách – a sklízet plody svého úsilí.

 

Štír

Štíři budou po celý rok obdivováni a jejich autorita poroste, stejně jako jejich příjmy. Image však musí být podpořena vhodnými atributy, takže nákup sídla, které potvrzuje status úspěšného člověka, bude vhodný.

 

Стрелец

Střelci budou mít nový rok nemravný, i když riziko neuváženého utrácení nezmizí. Abyste je minimalizovali, měli byste si stanovit nákladný cíl – například plánovat koupi domu u moře nebo bytu v České republice a cíleně si na tento účel odkládat peníze.

 

Kozoroh

Kozorohům se díky jejich oslí zarputilosti při dosahování cílů v roce Tygra daří ve všech oblastech, ať už jde o finance, práci nebo lásku. Štěstí se však nejlépe projeví při cestování. Pokud tedy budou Kozorozi vysláni na služební cestu do zahraničí a budou muset platit za ubytování a stravu, není důvod odmítat!

 

Vodnář

Vodnáři se budou muset zaměřit na to, aby se zbavili dluhů a zlepšili své zdraví. V novém roce je pro toto znamení hlavní cestou práce a domov. I když se dovolené v zahraničí a nákupu nemovitosti budete muset dočasně vzdát, není tato trvalost tak špatná – zařiďte si pohodlí v bytě, vybavte si pracovnu doma a stůl v práci podle svých potřeb a výsledek vás příjemně překvapí.

 

Ryby

Sebevědomí udrží Ryby za všech okolností nad vodou. Je však důležité nepřekročit hranici a nezpychnout v přesvědčení, že jste výjimeční. Štěstí neopouští ani Ryby, takže si nezapomeňte občas koupit losy – na jednom z nich by mohly být klíče od bytu.

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Kde koupit byty v případě pandemie

Nákup nemovitostí v jiných zemích je mnohými vnímán jako zdroj trvalého pasivního příjmu i jako možná alternativa pozdějšího bydlení ve zvoleném teritoriu. Zajímavé je, že existuje řada evropských zemí, které přitahují zvýšenou pozornost Rusů, pokud jde o nákupy bytů.

2. října 2022
2 minuty čtení

Soutěž

Vyhlašujeme soutěž o název pro vznikající bytový komplex

2. října 2022
1 minuta čtení

Družstevní byty, výhody a nevýhody jejich koupě

Koupě družstevního bytu může být dobrou i špatnou investicí, záleží především na úhlu pohledu. Zhodnocení kladných a záporných stránek takového bydlení vám pomůže rozhodnout se a v budoucnu nelitovat své volby.

2. října 2022
3 minuty čtení

Inflace v České republice nadále roste

Inflace v České republice nadále roste a její skok je nejrychlejší za posledních 13 let.Podle Českého statistického úřadu dosáhla inflace v září 4,1 %, což je nejvyšší hodnota od listopadu 2008.

2. října 2022
2 minuty čtení

Důsledky koronaviru: Češi se obávají finančních problémů

Koronavirus, který se v mohutné vlně přehnal přes celý svět, donutil mnohé přehodnotit své postoje a jednání. Výjimkou nejsou ani obyvatelé České republiky, kteří se k financím staví výrazně obezřetně. Více než polovina Čechů, 53 %, si klade otázku, nakolik je jejich situace stabilní a zda bude možné zachovat status quo i v novém roce

2. října 2022
3 minuty čtení

O české nemovitosti je stále velký zájem

O bydlení v České republice je bez ohledu na pandemii a karanténní omezení stále zájem.Češi nyní aktivně investují do nemovitostí, kupují byty ve městě i mimo něj, rekreační domy, chaty a chalupy v horských oblastech. Co se týče bytů v horách, poptávka je dána touhou po kvalitním rekreačním bydlení. Nárůst poptávky se nemohl neprojevit na cenách bytů, které okamžitě vzrostly. Ceny bytů a starších domů rostly v průměru poměrně stabilně o 11-13 % v tříměsíčních intervalech.

2. října 2022
3 minuty čtení
View all