Re/Max Glorion > Aktuality a články > Novinky společnosti > Soutěž

Soutěž

Sdílet tento příspěvek

Vyhlašujeme soutěž o název pro vznikající bytový komplex

Lokalita: Karlovy Vary, městská část Tuhnice, křižovatka ulic Šumavská, Moskevská a Sládkova.

Projekt byl původně plánován jako „Rezidence Šumavská“, ale od tohoto názvu se muselo odstoupit, protože byl již obsazen.
Věříme, že nám pomůžete najít nové jméno pro budoucí rezidenci!

PODMÍNKY SOUTĚŽE:

  1. Do komentářů pod tímto příspěvkem napište svou variantu názvu.
  2. Jeden komentář – jeden název. Počet komentářů není omezen.
  3. Komentáře přijímáme do 8:00 hod, 30.8.2022.
  4. 30.8.2022 naše komise (vedení RE/MAX Glorion a developer projektu) vybere jednoho vítěze. Výsledky soutěže budou zveřejněny na našich sociálních sítích nejpozději do 1.9.2022.

ODMĚNA

Vítěz soutěže získá:

  • finanční odměnu 5000,- Kč (peníze budou zaslány na účet výherce, podmínkou je účet v některé z bank v ČR);
  • snídaně s ředitelem společnosti RE/MAX Glorion Alexandrem Mizjukem a developerem budovaného komplexu.

Přejeme vám hodně úspěchů!

 

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Vánoční veletrhy v Praze

V mnoha městech po celém světě jsou Vánoce neuvěřitelně krásným svátkem. V Praze je však atmosféra nadcházejících svátků obzvlášť kouzelná, a to především díky tradičním výročním jarmarkům. V roce 2017 začínají vánoční veletrhy 20. listopadu a budou se konat na sedmi místech ve městě. Polovina veletrhů však bude otevřena až do začátku katolických Vánoc. Zbytek se postará o předvánoční náladu Pražanů a návštěvníků Prahy před svátky a několik dní po nich.

2. října 2022
4 minuty čtení

Revoluce v oblasti nemovitostí: 7 nástrojů umělé inteligence pro moderní realitní makléře

Jste realitní makléř, který chce mít náskok před konkurencí a poskytovat svým klientům výjimečné služby? Nehledejte nic jiného než sílu nástrojů umělé inteligence (AI). Od virtuální inscenace po chatboty a tvorbu obsahu – AI zásadním způsobem mění realitní odvětví. V tomto článku se budeme zabývat sedmi špičkovými nástroji AI, které přinášejí revoluci do fungování realitních kanceláří a jejich interakce s klienty.

23. dubna 2023
6 minut čtení

Stavějící projekt v Bulharsku, Resort Emilia Romana

Vážení zájemci! Rádi bychom vám všem představili právě se stavějící projekt v Bulharsku, Resort Emilia Romana. Jedná se o komplex moderních apartmánových hotelu na slunečném pobřeží. Sluneční pobřeží je 8-mi kilometrový pláž u obce Nesebar v Bulharsku. Krásná příroda, příjemné středozemské počasí a příznivé ceny dělají tuto destinaci velice žádanou pro turisti z celé Evropy. […]

24. listopadu 2023
2 minuty čtení

Zaměstnanci bankovních a nebankovních finančních institucí

Hledáte novou příležitost nebo přemýšlíte o změně kariéry? Máte obchodního ducha i zkušenosti v jednání s lidmi a hledáte pro sebe větší rozlet? Pak je pro vás práce realitního makléře v RE/MAX.

28. října 2022
1 minuta čtení

Rodiče na rodičovské dovolené

Jak řídit svůj čas a nenechat se řídit jím? Nažhavte se pro velký krok vašeho života. Vstupte do velké rodiny RE/MAX Glorion. Staňte se realitním makléřem!

28. října 2022
1 minuta čtení

Úschova finančních prostředků při koupi nemovitosti v České republice

Koupě nemovitosti v České republice je výhodnou investicí, ale má určité nuance. V České republice není zvykem platit přímo prodejci. Jakmile je požadovaná částka doručena do země, musí být svěřena třetí straně, kterou je notář, právník nebo banka. Tento systém se nazývá opatrovnictví a má určité rysy.

2. října 2022
2 minuty čtení
View all