Re/Max Glorion > Aktuality a články > Články o realitách > Zahájení předprodeje nových bytů v Karlových Varech

Zahájení předprodeje nových bytů v Karlových Varech

Sdílet tento příspěvek

Bytový dům Tuhnice je nová rezidenční výstavba, která se nachází nedaleko centra Karlových Varů, v oblíbené městské části Tuhnice. Výstavba bytového domu již byla zahájena a dokončení prvního bloku 30 bytů se očekává ve 2. čtvrtletí roku 2024.

Bytový dům Tuhnice

Objevte Tuhnice, zbrusu nový bytový dům v srdci Karlových Varů! Díky své vynikající poloze v blízkosti centra města a svěžích lesů nabízí Tuhnice to nejlepší z obou světů. Zažijte bydlení nejvyšší kvality v prostorných a dobře navržených apartmánech, vyrobených pouze z těch nejlepších materiálů.

A s RE/MAX Glorion jako exkluzivním realitním partnerem se můžete spolehnout, že se vám dostane služeb na nejvyšší úrovni. Nenechte si ujít příležitost, aby se Tuhnice staly vaším novým domovem.

Kontaktujte RE/MAX Glorion nyní, abyste se dozvěděli více o této vzrušující novostavbě a udělali první krok k vysněnému domovu!

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Hall of Fame

Tým RE/MAX Glorion gratuluje Alexandru Mizjukovi k prestižnímu mezinárodnímu ocenění Hall of Fame.

12. dubna 2023
2 minuty čtení

O české nemovitosti je stále velký zájem

O bydlení v České republice je bez ohledu na pandemii a karanténní omezení stále zájem.Češi nyní aktivně investují do nemovitostí, kupují byty ve městě i mimo něj, rekreační domy, chaty a chalupy v horských oblastech. Co se týče bytů v horách, poptávka je dána touhou po kvalitním rekreačním bydlení. Nárůst poptávky se nemohl neprojevit na cenách bytů, které okamžitě vzrostly. Ceny bytů a starších domů rostly v průměru poměrně stabilně o 11-13 % v tříměsíčních intervalech.

2. října 2022
3 minuty čtení

Realitní horoskop na rok 2022

Co očekávat od roku 2022? Na co si dát pozor a jakým otázkám byste měli věnovat čas?Podělíme se s vámi o předpovědi pro jednotlivá znamení souhvězdí.

2. října 2022
4 minuty čtení

Jak se platí za bydlení v České republice

Při rozhodování o koupi nemovitosti v České republice je dobré zjistit si několik podrobností. Náklady na bydlení jsou v této zemi vysoké, zejména pokud jde o hlavní město.Další nákladovou položkou jsou účty za komunální služby, jejichž výše závisí na velikosti nemovitosti, regionu, ve kterém se nachází, způsobu vytápění a dalších faktorech.Níže se podíváme na to, za co zaplatíte více – za byt nebo soukromý dům.

2. října 2022
3 minuty čtení

Soutěž

Vyhlašujeme soutěž o název pro vznikající bytový komplex

2. října 2022
1 minuta čtení

Účty za služby: jak ušetřit v České republice?

Topná sezóna je energeticky nejnáročnějším obdobím roku. I v době normálního míru dostávali čeští občané několikatisícové složenky za nezaplacené účty za komunální služby. Co tedy můžeme očekávat nyní, kdy růst cen plynu a elektřiny láme historické rekordy, a jak nezkrachovat na platbách? Pojďme to zjistit. Aktuální situace s účty za veřejné služby v České republice […]

2. října 2022
4 minuty čtení
View all