Re/Max Glorion > Aktuality a články > Novinky společnosti > Hall of Fame

Hall of Fame

Sdílet tento příspěvek

Tým RE/MAX Glorion gratuluje Alexandru Mizjukovi k prestižnímu mezinárodnímu ocenění Hall of Fame.

Ocenění Hall of Fame

Toto ocenění je nejvyšším, které může realitní makléř sítě RE/MAX získat. Získání této ceny znamená, že Alexandr Mizjuk dokázal během své kariéry dosáhnout produkce převyšující 1 000 000 USD. V České republice je toto ocenění velmi vzácné.

Alexandr Mizjuk, ředitel realitní kanceláře RE/MAX Glorion, si tuto prestižní cenu zaslouží díky své tvrdé práci, neustálému vzdělávání a kvalitním službám, které poskytuje svým klientům. Jeho kolegové z RE/MAX Glorion jsou pyšní na to, že mohou být součástí jeho týmu a že se mohou od něj mnohému naučit a gratulují mu k tomuto vynikajícímu úspěchu.

Získání ocenění Hall of Fame je velkým krokem v kariéře každého realitního makléře a RE/MAX Glorion věří, že Alexandr Mizjuk bude i nadále pokračovat ve své úspěšné práci a poskytovat tak svým klientům vynikající služby.

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Stavějící projekt v Bulharsku, Resort Emilia Romana

Vážení zájemci! Rádi bychom vám všem představili právě se stavějící projekt v Bulharsku, Resort Emilia Romana. Jedná se o komplex moderních apartmánových hotelu na slunečném pobřeží. Sluneční pobřeží je 8-mi kilometrový pláž u obce Nesebar v Bulharsku. Krásná příroda, příjemné středozemské počasí a příznivé ceny dělají tuto destinaci velice žádanou pro turisti z celé Evropy. […]

24. listopadu 2023
2 minuty čtení

Jak se platí za bydlení v České republice

Při rozhodování o koupi nemovitosti v České republice je dobré zjistit si několik podrobností. Náklady na bydlení jsou v této zemi vysoké, zejména pokud jde o hlavní město.Další nákladovou položkou jsou účty za komunální služby, jejichž výše závisí na velikosti nemovitosti, regionu, ve kterém se nachází, způsobu vytápění a dalších faktorech.Níže se podíváme na to, za co zaplatíte více – za byt nebo soukromý dům.

2. října 2022
3 minuty čtení

Realitní horoskop na rok 2022

Co očekávat od roku 2022? Na co si dát pozor a jakým otázkám byste měli věnovat čas?Podělíme se s vámi o předpovědi pro jednotlivá znamení souhvězdí.

2. října 2022
4 minuty čtení

Zahájení předprodeje nových bytů v Karlových Varech

Tuhnice bytový dům – nadstandardní kvalita v každém metru. Moderní bydlení v Karlových Varech

31. ledna 2023
1 minuta čtení

Vládní ekologický program na úsporu energie v domácnostech

Byl zahájen příjem žádostí do další etapy ekologického programu Nová zelená úsporám (NZÚ) – nejdéle trvajícího dotačního programu určeného na úspory energie v rodinných a vícebytových domech. Během prvního programového období, které začalo v roce 2014, byly mezi desítky tisíc domácností rozděleny prostředky ve výši několika miliard korun.

2. října 2022
2 minuty čtení

Co je vlastně: průkaz energetické náročnosti budovy neboli energetický štítek

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) udává, jak je daná stavba energeticky náročná, jinými slovy, jaké množství energie je potřeba na její provoz. Pro průkaz energetické náročnosti se vžil zjednodušený název „energetický štítek“. K vystavení PENB budete potřebovat stavební dokumentaci (půdorys celé nemovitosti, řez a vizualizaci domu, technickou zprávu o konstrukci, popis vytápění a systémů na […]

8. prosince 2023
2 minuty čtení
View all