Re/Max Glorion > Aktuality a články > Novinky z České republiky > Z Kyjeva do Prahy můžete letět za 47 EURO

Z Kyjeva do Prahy můžete letět za 47 EURO

Sdílet tento příspěvek

Letový řád

 Letový řád na trase Kyjev-Praha-Kyjev je následující:

  • Odlet z Kyjeva v 19:00, přílet do Prahy ve 20:00.
  • Odlet z Prahy ve 21:00, přílet do Kyjeva v 00:05.

Příletové dny na obou letištích jsou úterý, čtvrtek a neděle.

Jednosměrná cena začíná na 1500 UAH, což odpovídá 47 EURO. Minimální cena zpátečního letu tedy bude přibližně 3 000 UAH. V ceně je zahrnuta přeprava pouze příručního zavazadla o rozměrech do 55*40*20 cm a hmotnosti maximálně 9 kg. Pokud velikost nákladu překročí tyto limity, cestující si musí připlatit nebo koupit dražší letenku.

Je třeba poznamenat, že nízkonákladový dopravce SkyUp není jedinou leteckou společností na uvedené trase, jeho konkurenty jsou České aerolinie a UIA. Bez ohledu na to, kterou leteckou společnost si cestující zvolí, bude odlet probíhat z Boryspilu a přílet do Ruzyně. Je to hlavní české letiště, které bylo pojmenováno po prvním českém prezidentovi Václavu Havlovi.

Turisté, kteří plánují cestu do České republiky, by si však měli být vědomi pandemických omezení. Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny uvádí, že vstup do země je možný po dvou týdnech po kompletním očkování proti koronaviru, povoleno je použití vakcín Moderna, Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Janssen, Covishield. Očkování je potvrzeno elektronickým certifikátem vydaným zeměmi EU nebo vygenerovaným v aplikaci „Dia“ v případech, kdy bylo očkování provedeno na území Ukrajiny.
Také občané Ukrajiny, kteří vstupují na území České republiky v rámci bezvízového styku, budou potřebovat platný biometrický pas. Vyplní také formulář žádosti a uzavřou pojistnou smlouvu, přičemž všechny úkony lze provést online s údaji uloženými v mobilních zařízeních nebo v papírové podobě. Cena týdenního pojištění na osobu je 190 hřiven.

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Cena plynu a elektřiny v České republice vzroste

Změny v českých tarifech se očekávají v lednu, jak oznámil generální ředitel energetické společnosti ČEZ.

2. října 2022
2 minuty čtení

Jak se platí za bydlení v České republice

Při rozhodování o koupi nemovitosti v České republice je dobré zjistit si několik podrobností. Náklady na bydlení jsou v této zemi vysoké, zejména pokud jde o hlavní město.Další nákladovou položkou jsou účty za komunální služby, jejichž výše závisí na velikosti nemovitosti, regionu, ve kterém se nachází, způsobu vytápění a dalších faktorech.Níže se podíváme na to, za co zaplatíte více – za byt nebo soukromý dům.

2. října 2022
3 minuty čtení

Nový rok v České republice a jeho zvláštnosti

Cesta do České republiky je vždy krásná, ať už se jedná o služební cestu, léčení nebo dovolenou. Česká města jsou obzvláště krásná na Silvestra, kdy ve všech domech, ulicích a na náměstích vládne magická atmosféra nadcházejících svátků. Zvláštní pozornost si zaslouží tradice a některé zvláštnosti oslav.

2. října 2022
3 minuty čtení

Nová pobočka Re/Max Glorion v Sokolově

Tento měsíc naše společnost oslavila otevření nové kanceláře Re/Max Glorion v Sokolově

21. listopadu 2022
1 minuta čtení

Valašský kongres 2022

Největší realitní událost roku

23. listopadu 2022
1 minuta čtení

OCHRANNÁ LHŮTA

Ochrana při Převodu Vlastnického Práva na Nemovitosti Ochranná lhůta při převodu vlastnického práva na nemovitosti, zavedená od roku 2014, hraje klíčovou roli v procesu přechodu vlastnictví. Po podpisu kupní smlouvy kupujícím nabyde vlastnická práva až po úspěšném vkladu do katastru nemovitostí, spouštějící 20denní ochrannou lhůtu. JISTOTA A BEZPEČÍ – Účel Ochranné Lhůty na Katastru Ochranná […]

14. října 2023
2 minuty čtení
View all