Re/Max Glorion > Aktuality a články > Kdo se může stát makléřem? > Rodiče na rodičovské dovolené

Rodiče na rodičovské dovolené

Sdílet tento příspěvek

Jak řídit svůj čas a nenechat se řídit jím? Nažhavte se pro velký krok vašeho života. Vstupte do velké rodiny RE/MAX Glorion. Staňte se realitním makléřem!

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Cena plynu a elektřiny v České republice vzroste

Změny v českých tarifech se očekávají v lednu, jak oznámil generální ředitel energetické společnosti ČEZ.

2. října 2022
2 minuty čtení

Nové vlaky na českých železnicích

České dráhy si u společnosti Škoda Transportation Group objednaly 31 třívozových elektrických vlaků RegioPanter za téměř pět miliard korun. Národní dopravce využil prodlouženou smlouvu, kterou s výrobcem podepsal na podzim 2020. Nové komfortní vlaky pro dopravu v Praze, Středočeském, Ústeckém a Královéhradeckém kraji budou dodány v roce 2024. Podle prezidenta Škody Transportation Petra Brzezina prochází železnice zásadní obnovou svých vozidel, která přiláká více cestujících do veřejné dopravy.

2. října 2022
1 minuta čtení

Důsledky koronaviru: Češi se obávají finančních problémů

Koronavirus, který se v mohutné vlně přehnal přes celý svět, donutil mnohé přehodnotit své postoje a jednání. Výjimkou nejsou ani obyvatelé České republiky, kteří se k financím staví výrazně obezřetně. Více než polovina Čechů, 53 %, si klade otázku, nakolik je jejich situace stabilní a zda bude možné zachovat status quo i v novém roce

2. října 2022
3 minuty čtení

Družstevní byty, výhody a nevýhody jejich koupě

Koupě družstevního bytu může být dobrou i špatnou investicí, záleží především na úhlu pohledu. Zhodnocení kladných a záporných stránek takového bydlení vám pomůže rozhodnout se a v budoucnu nelitovat své volby.

2. října 2022
3 minuty čtení

Odborné tipy pro inspekci nemovitostí: Váš konečný kontrolní seznam

Ať už si chcete nemovitost pronajmout, nebo koupit, její důkladná prohlídka je zásadním krokem. Naši realitní odborníci sestavili komplexní kontrolní seznam, který vám pomůže učinit informované rozhodnutí o vaší investici.

6. března 2023
2 minuty čtení

Nová pobočka Re/Max Glorion v Sokolově

Tento měsíc naše společnost oslavila otevření nové kanceláře Re/Max Glorion v Sokolově

21. listopadu 2022
1 minuta čtení
View all