Re/Max Glorion > Aktuality a články > Kdo se může stát makléřem? > Zaměstnanci bankovních a nebankovních finančních institucí

Zaměstnanci bankovních a nebankovních finančních institucí

Sdílet tento příspěvek

Hledáte novou příležitost nebo přemýšlíte o změně kariéry? Máte obchodního ducha i zkušenosti v jednání s lidmi a hledáte pro sebe větší rozlet? Pak je pro vás práce realitního makléře v RE/MAX.

Sdílet tento příspěvek

Další články

Zobrazit všechny

Hall of Fame

Tým RE/MAX Glorion gratuluje Alexandru Mizjukovi k prestižnímu mezinárodnímu ocenění Hall of Fame.

12. dubna 2023
2 minuty čtení

Inflace v České republice nadále roste

Inflace v České republice nadále roste a její skok je nejrychlejší za posledních 13 let.Podle Českého statistického úřadu dosáhla inflace v září 4,1 %, což je nejvyšší hodnota od listopadu 2008.

2. října 2022
2 minuty čtení

ARTE – evropský kulturní kanál v Karlových Varech

Televize ARTE nedávno odvysílala film o životě a podnikání v Karlových Varech.

16. ledna 2023
1 minuta čtení

Úschova finančních prostředků při koupi nemovitosti v České republice

Koupě nemovitosti v České republice je výhodnou investicí, ale má určité nuance. V České republice není zvykem platit přímo prodejci. Jakmile je požadovaná částka doručena do země, musí být svěřena třetí straně, kterou je notář, právník nebo banka. Tento systém se nazývá opatrovnictví a má určité rysy.

2. října 2022
2 minuty čtení

RE/MAX Glorion spolupracuje s fotbalovým klubem Slavia na podpoře místní komunity a sportu

Vzrušující novinky! RE/MAX Glorion v Karlových Varech s hrdostí oznamuje naše partnerství s fotbalovým klubem Slavia. Jako realitní kancelář hluboce zakořeněná v naší místní komunitě jsme nadšeni, že můžeme podporovat sport a sportovce v našem městě.

23. dubna 2023
2 minuty čtení

Důsledky koronaviru: Češi se obávají finančních problémů

Koronavirus, který se v mohutné vlně přehnal přes celý svět, donutil mnohé přehodnotit své postoje a jednání. Výjimkou nejsou ani obyvatelé České republiky, kteří se k financím staví výrazně obezřetně. Více než polovina Čechů, 53 %, si klade otázku, nakolik je jejich situace stabilní a zda bude možné zachovat status quo i v novém roce

2. října 2022
3 minuty čtení
View all